DOLAR

19,1906$% 0.04

EURO

20,8128% -0.7

STERLİN

23,7803£% -0.42

GRAM ALTIN

1.220,04%-0,04

ÇEYREK ALTIN

2.018,00%0,20

BİTCOİN

544952฿%-0.05276

Yatsı Vakti a 02:00
Bursa PARÇALI BULUTLU 18°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Anasayfa
  • GÜNCEL
  • Annesi istedi, 38 gündür enkazda arıyor! “Nasibimizde varsa çıkar”

Annesi istedi, 38 gündür enkazda arıyor! “Nasibimizde varsa çıkar”

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrasında vatandaşlar yıkılan bina enkazlarında değerli eşyalarını aramaya devam ediyor. Apartman yıkılmadan 45 dakika önce itfaiye yardımı ile kurtarılan 85 yaşındaki Emine Şehgeri’nin oğlu Ahmet Şehgeri de annesinin isteği üzerine enkazda 38 gündür annesinin ziynet eşyasını arıyor. Kepçe enkazda çalışırken kendisinin de elleriyle arama yaptığını belirten Ahmet Şehgeri, "Annem onu bulup getirmemi istedi. Nasibimizde varsa çıkar” dedi.

Yayın: 15.03.2023 13:53 - Güncelleme: 15.03.2023 13:53

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki 2 deprem sonrası şehir genelinde bulunan birçok bina yıkıldı. Vatandaşlar yıkılan bina enkazlarında değerli eşyalarını aramaya devam ediyor. Onikişubat ilçesi Hayrullah Mahallesi’nde bulunan Simay Apartmanı da ikinci depremde çöktü. Yıkılmadan 45 dakika önce itfaiye yardımı ile kurtarılan 85 yaşındaki Emine Şehgeri’nin oğlu Ahmet Şehgeri de 38 gündür enkazda annesinin ziynet eşyasını arıyor.

AW848170_04
AW848170_02

“KEPÇE ENKAZDA ÇALIŞIYOR BEN DE ELLERİMLE ARIYORUM”

Ahmet Şehgeri, kepçe enkazda çalışırken kendisinin elleriyle aradığını belirterek, “Simay apartmanında benim annem oturuyor. Annemi ikinci depremden 45 dakika önce itfaiye yardımıyla çıkardık ve ikinci depremde yıkıldı burası. Annemin birikmişi vardı, Maraş burması diye adlandırılan altını vardı. Şu anda kepçe enkazda çalışıyor ben de ellerimle arıyorum. Annem altının çocuk odasında bir yastığın içerisinde olduğunu ve onu bulup getirmemi istedi. Nasibimizde varsa çıkar” dedi.

AW848170_01

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Baraj Gölü çekildi: Balıkların olduğu yerde koyunlar otluyor

Abone Ol

HIZLI YORUM YAP