DOLAR

27,3861$% 0.25

EURO

29,0664% -0.07

STERLİN

33,4657£% 0.04

GRAM ALTIN

1.627,83%-0,87

ÇEYREK ALTIN

2.709,00%-0,57

BİTCOİN

740841฿%0.36739

İmsak Vakti a 05:27
Bursa HAFİF YAĞMUR 17°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
Reklam
  • Anasayfa
  • BURSA
  • Bursa’nın meşhur bıçaklarına özel festival

Bursa’nın meşhur bıçaklarına özel festival

Bursa Büyükşehir Belediyesi himayesinde düzenlenecek Bursa Bıçak Festivali'nin lansmanı Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın katılımıyla Merinos AKKM'de gerçekleşti.

Yayın: 09.06.2023 12:14 - Güncelleme: 09.06.2023 12:35

Haber : Ercan Çalışır
Kamera: Fırat Yıldırım

Bursa bıçakları bir kez daha göz önünde olacak. Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Bursa Bıçak Festivali ile Bursa bıçakları, 16-17-18 Haziran tarihleri arasında meraklıları ile buluşacak. Festivalin lansmanı Merinos AKKM’de düzenlendi. Programa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra Bursa Bıçakçılar Derneği Başkanı Fatih Aldığ, Pirge Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Pirge ile basın mensupları katıldı.

“BIÇAĞI EKONOMİYE KAZANDIRMAYI AMAÇLIYORUZ”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bursa Bıçak Festivali renkli bir festival olacak. Bıçak konusuna kafayı taktık. Bursa olarak farkındalık oluşturmak ve ekonomiye kazandırmayı amaçlıyoruz. AB’nin en büyük fuarına Bursa’dan 8 firmamız katıldı. Dünya vitrinine çıkmanın ne demek olduğunu firmalarımız çok net gördüler” dedi.

“İLGİ DUYAN HERKESİ BEKLİYORUZ “

Başkan Aktaş, “Sektörün öncü isimlerini Bursa fuarımız da tek çatı altında topluyoruz. Kurban için alışverişi de burada yapabilecekler. Katılımcılar 15 farklı atölyeye katılabileceklerdir. Dereceye girenler festival açılışında ilan edilecektir. Keskin Miras sergisini gezme fırsatı bulacaklardır. 8 firma deprem bölgesindeki firmalardan oluşuyor. Tüm masrafları belediyemiz tarafından karşılanıyor. CZN Burak gibi sürpriz isimler festivalimiz de yer alacak. Sponsorlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Eminim ki bu fuar etkileşimlerinden firmalarımızın ufku açılacak ve yeni ürünler üretilecektir. Bursa’nın sembolü olan bıçağın, daha değerli hale gelmesi ve sektörün sürdürülebilir olması, gençlerin ilgisini çekmesi açısından çok önemli görüyorum. Hayırlı olsun. İlgi duyan herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Daha temiz Marmara için

HIZLI YORUM YAP