DOLAR

21,2572$% 1.36

EURO

22,9243% 1.9

STERLİN

26,7302£% 1.41

GRAM ALTIN

1.341,18%2,15

ÇEYREK ALTIN

2.213,00%-0,92

BİTCOİN

544436฿%-5.04503

İmsak Vakti a 03:29
Bursa AZ BULUTLU 21°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
Reklam

Bursasporlu Berat’ın Hat-trick mutluluğu

Bayburt filelerini 3 kez havalandıran Bursaspor'un genç ismi Berat Altındiş, “Hat-trick yaptığım için mutluyum. Kariyerimde ilk kez hat-trick yaptım. İnşallah devamı gelir. Gücüm yettikçe böyle devam etmek istiyorum” dedi.

Yayın: 31.03.2023 14:28 - Güncelleme: 31.03.2023 14:28

Bayburt Özel İdarespor maçında 3 gol atarak profesyonel kariyerindeki ilk hat-trick’ini yapan Berat Altındiş karşılaşmanın ardından duygularını paylaştı. Kazandıkları ve 3 gol attığı için çok mutlu olduğunu belirten 21 yaşındaki futbolcu, “Kendi performansımdan önce takım arkadaşlarımın performansı önemliydi. Onlar olmasa bu golleri atamazdım. Maç maç bakıyoruz. Bugün de iyi bir galibiyet aldık. Kazandığımız için çok mutluyuz. Hat-trick yaptığım için mutluyum. Kariyerimde ilk kez hat-trick yaptım. İnşallah devamı gelir. Gücüm yettikçe böyle devam etmek istiyorum” dedi.

Özer Hocanın gelmesi bize iyi geldi

Özer Hurmacı’nın takımın başına gelişinin kendilerini olumlu etkilediğini ifade eden Berat, “Özer Hoca ile birlikte iyi bir hava yakaladık. Kaç senedir birlikteyiz, bizi yakından tanıyor. Hep ilgileniyordu. Mental olarak neler yapmamız gerektiğini anlatmaya çalıştı. Onun istediklerini bölüm bölüm yapmaya başladık. Birlikte daha çok antrenman yaptıkça oyun anlayışını oturtacağına ve iyi işler yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. Genç futbolcu ayrıca taraftarların stadyuma olmamasının kendilerini negatif etkilediğini ancak başta İnegölspor maçı olmak üzere tüm maçlarda iyi performans göstererek onları mahcup etmemek istediklerini kaydetti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Bursaspor – İnegölspor maçının hakemi belli oldu!

HIZLI YORUM YAP