DOLAR

27,3861$% 0.25

EURO

29,0664% -0.07

STERLİN

33,4657£% 0.04

GRAM ALTIN

1.628,16%-0,85

ÇEYREK ALTIN

2.710,00%-0,57

BİTCOİN

737016฿%-0.72995

İmsak Vakti a 05:23
Bursa HAFİF YAĞMUR 20°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
Reklam

Fatih Portakal’dan zehir zemberek sözler!

Gazeteci Fatih Portakal, Sözcü TV'deki canlı yayında Millet İttifakı liderleri için çok sert açıklamalarda bulundu. Programda gelen bir yorumu okuyan Portakal, 6'lı masadaki liderlere seslendi. "Bu da size dert olsun" diyen Portakal "İttifak olarak çıkıp kameralar önünde özür dilemeniz gerekiyor. Ayıptır. Çok ayıptır. Çünkü bu insanları hüsrana uğrattınız, umutsuz bıraktınız. Seçmene hesap vermeniz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Yayın: 16.06.2023 10:30 - Güncelleme: 16.06.2023 10:31

Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayında gelen yorumları okudu. “6 kişi birleşip bir kişiyi yenemediler. Kameraların önünde hala daha bunun muhasebesini yapmıyorlar” diye gelen yorum sonrası değerlendirmelerde bulunan Portakal, Millet İttifakı için çok sert ifadeler kullandı. Seçimlerde istenilen sonucun alınmamasının bir açıklaması bir bedeli olması gerektiğini savunan Portakal, 6’lı masayı oluşturan liderlere seslendi. Portakal, “Ayıptır. Çok ayıptır. Çünkü bu insanları hüsrana uğrattınız, umutsuz bıraktınız. 6 lider çıkıp kameralar önünde değişim isteyen insanlara, seçmene hesap vermeniz gerekiyor” dedi.

“ÇIKIP ÖZÜR DİLEMENİZ GEREKİYOR”

Portakal şöyle konuştu;

“Sayın liderler siz ittifak olarak bu başarısızlığın muhasebesinin yapıp kamuoyuyla paylaşacak mısınız? Zannetmiyorum. Zaten şimdiye kadar olsa yapardınız. Ama yapmanız gerekiyor. İttifak olarak çıkıp kameralar önünde özür dilemeniz gerekiyor.

LJKŞKJŞ

‘AYIPTIR. ÇOK AYIPTIR”

‘Biz seçmeni mutlu edemedik. Onu hüsrana uğrattık. Başarıyı elde edemedik. Biz özür diliyoruz. Yaptığımız hatalar da bunlar…’ diye çıkıp kameralar önünde bunun açıklamasını yapmanız gerekiyor. Ama adım gibi eminim onu da yapmayacaksınız. Ayıptır. Çok ayıptır. Çünkü bu insanları hüsrana uğrattınız, umutsuz bıraktınız. 6 lider çıkıp kameralar önünde değişim isteyen insanlara, seçmene hesap vermeniz gerekiyor.

jnghkgh

“BU DA SİZE DERT OLSUN”

Demokrasi budur aslında. Eğer gerçekten demokrasiyi istiyor, demokrasiye inanıyorsunuz. Bu da size dert olsun. Olsun mu olsun”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Sosyal medyada gündem oldu! İstanbul’un göbeğinde Arapça fiş

HIZLI YORUM YAP