18,8331$% 0.04
20,2439€% 0.21
22,7823£% 0.44
1.139,00%0,64
1.887,00%0,21
436137฿%0.63013
Yayın: 29.11.2022 13:16 - Güncelleme: 29.11.2022 13:16
Sosyal sorumluluk projelerine desteğini sürdüren Doruk Hastaneleri yönetimi, toplumda dezavantajlı durumda olan çocuklara ve kadınlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Doruk Hastaneleri Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilen ‘Kadınız Biz’ Büyükşehir Belediyesi Kadın Kulübü mobil uygulamasında yerini aldı.
Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen lansman toplantısına katılan Doruk Hastaneleri bünyesindeki Doruk Yıldırım Hastanesi Başhekimi Dr. Cemal Turhan, toplumun diğer yarısını oluşturan kadınlara yönelik uygulamada yerlerini alarak sağlık sorunlarının çözümünde kadınların yanında olduklarını ifade etti. Dr. Turhan, “Doruk ailesi olarak bu uygulamada yer almaktan mutluluk duyduk. Kadınlarımıza birçok alanda avantajlar sağlayan ‘Kadınız Biz’ de sağlık alanındaki birikimimizle yer alıyoruz. Doruk ailesi olarak kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik toplum yararına olan her projede yer almayı çok önemsiyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
Programa katılan ve uygulamayı indiren kadınlarla yapılan söyleyişide, sağlığın her geçen gün öneminin arttığın dikkat çekilirken, uygulamaya katkı veren Doruk Hastaneleri’ne teşekkür edildi.
Açılış konuşmaları ile uygulamanın tanıtımının ardından AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından Doruk Yıldırım Hastanesi Başhekimi Dr. Cemal Turhan’a teşekkür plaketi takdim edildi.
Yaşından büyük suç kaydı vardı, yakalandı
Deprem öldürmez, bina öldürür, ölenler de hep fakirler olur!
İnsana odaklanmalıyız!
Siyasetin şamatası içinde gerçeğe uyandık!
Kafa karıştıran soru: Seçimler ertelenir mi?
Ölüp ölüp diriliyorum
Yakışmıyor şiddet spor sahalarına!
Depremi yaşayan Bursalı teknik adamın ilk sözleri
Canevimizden vurulduk…