27,3861$% 0.25
29,0664€% -0.07
33,4657£% 0.04
1.627,83%-0,87
2.709,00%-0,57
741057฿%0.46472
Yayın: 05.06.2023 13:13 - Güncelleme: 05.06.2023 13:13
Bursa’da KalDer tarafından her yıl düzenlenen marka etkinliği Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun 20.si 1 Haziran 2023 Perşembe günü “Belirsizlikler Dünyasında…” teması ile Almira Otel’de zengin içeriği ve görkemli bir tören ile KalDer Bursa ve BUSİAD iş birliğinde gerçekleştirildi.
Sempozyumun açılış konuşmaları, KalDer Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar ve KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar tarafından yapıldı.
Program kapsamında ulusal düzeydeki konuşmacılar bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı. İş dünyasının başarılı iş kadınlarından Tezmaksan Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aydoğdu, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, alanında öncü kurum Trendyol Grup’un İcra Kurulu Üyesi Ozan Acar, Deprem konusunda ülkemizin önemli bilim insanlarından Prof. Dr. Cenk Yaltırak, mutluluk üzerinde çalışmaları ve kitapları bulunan Aret Vartanyan, araştırmaları ile zamana yolculuk yaptıran Şair, Yazar, Müzeci Sunay Akın programın konuşmacılarıydı. Sempozyum süresince; 20. Kalite ve Başarı Fuarı’nda da kurumlar stantları ile katılımcılarla buluştu.
Sempozyumun ardından Bursa Kalite Ödülü ödülleri verildi:
Uray Sigorta – 2022 Bursa Kalite Büyük Ödülü
Can Metal – 2022 Bursa Kalite Büyük Ödülü
Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi – 2022 Bursa Kalite Büyük Ödülü
Bandırma Belediyesi – 2022 Bursa Kalite Başarı Ödülü almaya hak kazandı.
Cumhuriyetin 100. yılında gerçekleşen ödül töreninin coşkusu ve heyecanı tüm katılımcılara ödül sevincini yaşattı. Cumhuriyetin 100. yılı hem Sempozyum hem de ödül töreninde çeşitli etkinliklerle anıldı. Gecede, Eda ve Metin Özülkü Orkestrası, Cumhuriyetin 100. yılı özel performansı ile sahne aldı. Sempozyum ve ödül töreninin sunumu KalDer Bursa Genel Sekreteri Aykan Kurkur tarafından yapıldı.
Nilüfer Halk Dansları Topluluğu “Nirengi” ile büyüledi