23,3860$% 1.18
25,2104€% 0.35
29,6306£% 0.76
1.473,63%0,88
2.402,00%1,19
603157฿%-2.56809
Yayın: 03.02.2023 12:43 - Güncelleme: 03.02.2023 16:50
Haber: Ercan Çalışır
Yıldırım Belediyesi MHP Meclis Üyesi Mustafa Bozkurt partisinden istifa etti. İstifa gerekçesini açıklayan Bozkurt, yeğeninin öldürüldüğü, oğlunun da yaralandığı silahlı saldırıda Genel Başkan Bahçeli ve genel merkezin tavrı nedeniyle istifa ettiğini belirtti.
“CENAZEMİZE KATILMAMALARI VE SESSİZ KALMALARI…”
Aynı zamanda Bursa Giresun Tirebolu ve Güceliler Derneği başkanlığını yürüten Bozkurt, “Cenazemize katılmadılar. 40 yıldır üyesi olduğum, hizmet ettiğim partimin sessiz kalması ve cenazemize katılmaması bizi derinden sarstı. Ülkücüler bizimleydi. Halen daha gelip gidiyorlar. Taşkınlık çıkacağı için gelinmediğini söylüyorlar. Alakası yok. Biz kimseyi kapımızdan kovmadık, kovmayız da. Oğlum da aynı saldırıda yaralandı. Şehidimizin 40’ının çıkmasına muteakip, adaletin tecellisi ve bu bağlamda somut adımlar atılması adına, Yüce Türk Adaleti’nin yüreğimize bir nebze de olsa su serpeceğine inancımız tamdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizim konumuza önem verdiğini biliyor, önümüzdeki seçim sürecinde hiçbir siyasi otoritenin zarar görmemesi adına bizler sukunetimizi muhafaza ediyoruz” diye konuştu.
Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Bozkurt, MHP’den istifa ettiğini açıklamasının ardından bağımsız meclis üyesi olarak çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.
Bursa’da yabani ördekler tekrar doğaya bırakıldı