DOLAR

19,1130$% 0.13

EURO

20,7329% 0.52

STERLİN

23,6452£% 0.58

GRAM ALTIN

1.211,37%0,90

ÇEYREK ALTIN

2.011,00%0,79

BİTCOİN

513726฿%-0.57577

Yatsı Vakti a 02:00
Bursa HAFİF YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Anasayfa
  • GÜNCEL
  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Adana Havalimanı açık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Adana Havalimanı açık!

Ulaştırma Bakanlığı, Adana Havalimanı'nın trafiğe kapandığına ilişkin haberlerin gerçek dışı olduğunu duyurdu. Hatay Havalimanı uçuşa kapatılırken, Maraş ve Antep Havalimanı sivil uçuşlara kapatıldı.

Yayın: 06.02.2023 16:46 - Güncelleme: 06.02.2023 16:46

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nca, meydana gelen depremler nedeniyle Adana Havalimanı’nın trafiğe kapandığına ilişkin haberlerin gerçek dışı olduğu belirtilerek, “Havalimanımız hava trafiğine açıktır.” ifadesi kullanıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından, Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremlerin ardından gerçekleştirilen çalışmalara ve bazı havalimanlarının son durumuna ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ve ısınma ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, ilk etapta Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından toplam 820 kişi kapasiteli pulman, kuşetli, yemekli ve jeneratör vagonundan oluşan 14 yolcu vagonunun AFAD Başkanlığına tahsis edildiğine işaret edildi.

Deprem nedeniyle Adana Havalimanı’nın trafiğe kapandığına ilişkin haberlerin gerçek dışı olduğu belirtilen açıklamada, “Havalimanımız hava trafiğine açıktır. Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde saat 13.24’te meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki depremde Malatya Havalimanı terminal binamızda da hasar meydana gelmiştir. Malatya Havalimanı sivil uçuşlara kapalı, acil uçuşlara açıktır” bilgisi paylaşıldı.

‘MARAŞ VE ANTEP HAVALİMANI KAPALI’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Hatay Havalimanı’nda bir sorun var, orası uçuşa kapalı durumda şu anda. Maraş ve Antep’i sivil uçuşlara kapatmış durumdayız. Diğer anlamda yardımlarla ilgili yine uçuşlar devam etmektedir” dedi.

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Deprem nedeniyle bazı tren seferlerine ara verildi

Abone Ol

HIZLI YORUM YAP