DOLAR

28,9092$% -0.09

EURO

31,1937% -0.59

STERLİN

36,4026£% -0.49

GRAM ALTIN

1.873,64%-0,57

ÇEYREK ALTIN

3.130,00%-0,09

BİTCOİN

1263740฿%4.33905

İmsak Vakti a 06:35
Bursa KAPALI 11°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
Reklam

Usta oyuncunun asistanıyla başı dertte!

Martin Scorsese'nin yönettiği ve şimdilerde vizyonda olan Dolunay Katilleri filmiyle gündemde olan usta oyuncu Robert De Niro eski asistanı tarafından cinsiyet ayrımcılığı ve taciz ile suçlanıyor. Mahkemeye çıkan 80 yaşındaki aktör, suçlamaları reddetti.

Yayın: 31.10.2023 10:53 - Güncelleme: 31.10.2023 10:53

Oscar ödüllü usta aktör Robert De Niro’ya 2019 yılında eski asistanı Graham Chase Robinson tarafından 12 milyon dolarlık tazminat davası açılmıştı. Oyuncunun eski asistanı yıllarca “cinsiyet ayrımcılığına ve tacize” maruz kaldığını söylemişti.

6KopsYRNYkK50ya9i67iDQ

Robinson, oyuncunun kendisine küfür ettiği, zorla fiziksel temasta bulunduğu ve cinsel içerikli yorumlara maruz bıraktığı iddiasında bulundu ve De Niro’nun kendisine referans olmayı reddettiğini de dile getirmişti. Şu sıralar Dolunay Katilleri filmiyle gündemde olan 80 yaşındaki aktör, dün New York’ta mahkemeye katıldı. The Guardian’ın haberine göre, oyuncu Robinson’ın acil durumlarda aranacak kişilerden biri olduğunu ve zaman zaman çocuklarına özel günlerde kart göndermede kendisine yardım ettiğini söyledi.

glK60ahbQkeMNI 2ce2N2A

“ÇOK TALEPKAR BİR PATRON”

Robinson’ın avukatları, jüriye De Niro’nun “çok talepkar bir patron” olduğunu söyledi.

Oyuncunun sevgilisi Tiffany Chen’in, Robinson ve De Niro’yu “kıskandığı” belirtildi ancak avukatlar, “Chase Robinson’ın, Bay De Niro’ya romantik açıdan hiçbir ilgisi yoktu” ifadelerini kullandı.

De Niro ise bu iddialar karşısında “Bu hiç inanmamıştım ama şimdi geri dönüp bakınca aslında haklı olabilirmiş” ifadelerini kullandı.

yYSbwuAdCU NobqH2oMjqA

“BUNLARIN HEPSİ SAÇMALIK”

Robinson’ın avukatı oyuncuya, eski asistanının “dürüst bir çalışan” olup olmadığını sordu. De Niro “Şu an yaşadıklarımdan sonra hayır” cevabını verdi.

Tanıklık yapan oyuncunun sesini iki kez yükselttiği belirtildi. Oyuncu, kız arkadaşı Tiffany Chen ile yaşayacağı Manhattan’daki evin hazırlığında özensiz davranmasına rağmen eski asistanı Robinson’a iyi davrandığını söyledi. Oyuncu “Ona yerleri temizlemesini söylemedim elbette. Bunların hepsi saçmalık!” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Ünlü aktörün ölümü sonrası rol arkadaşları açıklama yaptı!

HIZLI YORUM YAP