DOLAR

28,9208$% 0.08

EURO

31,4850% -0.1

STERLİN

36,7790£% 0.63

GRAM ALTIN

1.924,02%1,84

ÇEYREK ALTIN

3.181,00%2,15

BİTCOİN

1143268฿%1.93629

Yatsı Vakti a 02:00
Bursa KAPALI 13°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
Reklam
  • Anasayfa
  • BURSA
  • Hayat Hastanesi’nden coşkulu 29 Ekim kutlaması

Hayat Hastanesi’nden coşkulu 29 Ekim kutlaması

Bursa Özel Hayat Hastanesi Cumhuriyet’in 100. Yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı organize ettiği bir programla kutladı.

Yayın: 30.10.2023 12:30 - Güncelleme: 30.10.2023 12:30

Bursa’da sağlık sektöründe 45 yıllık tecrübesi ile öncü kuruluşlar arasında gösterilen Özel Hayat Hastanesi Cumhuriyet’in 100. Yılını coşkuyla kutladı.

Hayat Hastanesi bahçesinde düzenlenen 29 Ekim kutlama törenine, Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Özkul, yönetim kurulu üyeleri ve doktorlar ile çalışanlar katıldı.

2 17

Törende konuşan Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Özkul, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine sağlık alanında ulaşarak aştıklarını ifade etti. Özkul, “Sağlık alanında muasır medeniyetler seviyesine biz de Hayat Hastanesi olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılında sağlık hizmetlerinde dünya standartlarını sağlayan kurumlara verilen Joint Commission International (JCI) belgesini alarak  ulaştığımızı  tescilledik. İnşallah bilim teknoloji ve iktisadi alanda da çok çok daha iyi yerlere geliriz. Her alanda olduğu gibi sağlıkta da önemli dönüşümler yaşandı, her türlü zorluğa rağmen Türkiye olarak  bugün dünyada örnek gösterilen bir sağlık sistemine sahibiz. Bir Cumhuriyet kurumu olarak bundan sonra da hep birlikte aynı kararlılıkla çalışmaya devam ederek ülkemizi çok daha iyi noktalara getirme amacındayız ve üzerimize düşeni yapacağız ”dedi.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan ve de Türk milletinin her engeli mücadele ederek aştığına dikkati çeken Uzm. Dr. Fatih Özkul söyle konuştu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde emperyalist devletlere başkaldırı ile dünyaya örnek bir kurtuluş destanı ve sonrasında adeta küllerinden doğan Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Adını tarihe altın harflerle yazdırmış olan milletimiz her buhranın üstesinden gelmeyi başarmış ve her defasında dünya sahnesinde hak ettiği yerini almıştır. Unutulmamalıdır ki; Cumhuriyetimiz 100 yıllık ama devlet geleneğimiz binlerce yıllıktır. Bu duygu düşüncelerle Cumhuriyeti’n 100. kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutluyoruz” dedi.

Kutlama programı müzik dinletisi  ve çocuklara balon ve bayrak dağıtımı ile son buldu.

3 13

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Bursa’da kararsız sürücü böyle kaza yaptı

HIZLI YORUM YAP